werken met mij

waarom je (niet) kiest
voor zie binnenzijde

Wat fijn dat je dit leest

Werk (niet) met mij als… Voordat je in zee gaat met mij voor een van de persoonlijke / creatieve trajecten, is het goed dat je een beetje meer weet over mijn werkwijze en over wat ik van jou verwacht. Ik kan het namelijk niet alleen.

Als we ons samen inzetten, maken we goud.

hand voor ogen

Soms krijg je een vreemde opdracht

Als innerlijke reisgids geef ik je tips voor de interessantste routes, wat je in je rugzak stopt en hoe je je eigen pad uitstippelt.

Werk (niet) met mij

Werk niet met mij als je een makkelijk recept verwacht dat je in een klap van je blokkades of pijnpunten afhelpt.

Werk wel met mij als je zelf aan de slag wilt en beter wilt leren vertrouwen op je eigen innerlijke kracht. Als innerlijke reisgids geef ik je tips voor de interessantste routes, wat je in je rugzak stopt en wat je eruit laat, en hoe je je eigen pad uitstippelt. Zo haal je zelf het beste boven.

Werk met mij als je zelf aan de slag wilt en beter wilt leren vertrouwen op je eigen innerlijke kracht.

Geef je maar over

Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander, maar het lukt eigenlijk (bijna) altijd. Jij geeft je over aan mijn opdrachten en je zult zien dat er beweging komt. Soms voelen de opdrachten misschien wat vreemd aan, maar ze doen iets bijzonders met je en helpen je op weg.

Soms voelen de opdrachten misschien wat vreemd aan, maar ze doen iets bijzonders met je en helpen je op weg.

Committeer je aan jezelf

Bij de innerlijke expedities vraag ik je om een commitment aan jezelf voor de duur van het traject. Zonder deze inzet wordt het niets. Het houdt in dat je tijd vrijmaakt voor de opdrachten en dat je ze ook echt doet. Je geeft jezelf en de oefeningen een kans en haakt niet meteen af als het lastig wordt of raar. Uiteraard vraag ik je hierbij je grenzen te bewaken.

Hiermee zorg je goed voor jezelf en je helpt jezelf door te gaan als je Innerlijke Criticus weer eens van zich laat horen. Deze komt altijd meedoen en mag ook gewoon mee op reis. Ik geef je de gereedschappen om je Innerlijke Criticus en saboteur op hun plek te zetten.

Ik geef je de gereedschappen om je Innerlijke Criticus en Saboteur op hun plek te zetten.

"Wie denk je dat je bent?"

Het commitment betekent niet dat er niets eens wat tussen kan komen of mis kan gaan, maar wel dat je er alles aan doet om op je pad te blijven of terug te komen. Zo zal je soms schrikken van wat je tegenkomt en je innerlijke saboteur zal zich ook inspannen en proberen te voorkomen dat jij je verder ontwikkelt. “Wie denk je wel niet dat je bent, dat jij … zou kunnen?”

Op die momenten heb je steun aan de afspraak die je hebt gemaakt met jezelf om door te gaan met je ontdekkingstocht.

Ik geef 100%

En ook ik geef alles wat ik heb te bieden wanneer ik met je in contact ben, een workshop leid, een cursus maak en nazorg geef. Als we ons samen inzetten, maken we goud.