werken met mij

waarom je (niet) kiest
voor zie binnenzijde

Wat fijn dat je dit leest

Werk (niet) met mij als… Voordat je in zee gaat met mij voor je portretfotografie of een van de persoonlijke / creatieve trajecten, is het goed dat je een beetje meer weet over mijn werkwijze en over wat ik van jou verwacht. Ik kan het namelijk niet alleen.

Als we ons samen inzetten, maken we goud.

hand voor ogen

Soms krijg je een vreemde opdracht

Ik kan je alleen portretteren als jij je laat zien.

Werk (niet) met mij

Werk niet met mij als je alleen een foto van je mooie buitenkant wilt. Of als je vindt dat de fotograaf de wijsheid in pacht zou hebben en al het werk moet doen.

Werk met mij als je je door mij wilt laten gidsen. Zo halen we samen het beste boven en ik leg het vast. Of we nu portretfoto’s maken of je gaat mee op een innerlijke ontdekkingstocht; we doen het samen.

Werk met mij als je je door mij wilt laten gidsen. Zo halen we samen het beste boven.

De buitenkant is niet voldoende

Mijn bedrijfsnaam zegt alles. De buitenkant alleen is voor mij niet voldoende. Wie zich door mij laat portretteren, laat zich door mij verleiden meer van zichzelf te laten zien. Je energie, je humor, je aandacht, speelsheid, intelligentie… We doen alles samen, want ik kan je alleen portretteren als jij je laat zien.  

Wat wil je laten zien?

Voordat we aan de slag gaan, vraag ik je na te denken over welke kwaliteiten van jezelf belangrijk zijn. Wat wil je laten zien vanzelf? Wil je iets ontdekken? We denken er van te voren over na, leggen het in de week en laten vervolgens het meeste ter plekke ontstaan.

Wat wil je laten zien vanzelf? Wil je iets ontdekken?

Soms voelen de opdrachten misschien wat vreemd aan,  maar ze doen iets bijzonders met je en helpen je ontspannen.

Geef je maar over

Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander, maar het lukt eigenlijk (bijna) altijd. Jij geeft je over aan mijn opdrachten en je zult zien dat ik jou dan kan vangen. Soms voelen de opdrachten misschien wat vreemd aan, en ze leveren tussendoor heel vreemde beelden op, maar ze doen iets bijzonders met je en helpen je ontspannen.

Zonder deze inzet wordt het niets.

Committeer je aan jezelf

Bij de innerlijke expedities vraag ik je om een commitment aan jezelf voor de duur van het traject. Zonder deze inzet wordt het niets. Het houdt in dat je tijd vrijmaakt voor de opdrachten en dat je ze ook echt doet. Je geeft jezelf en de oefeningen een kans en haakt niet meteen af als het lastig wordt of raar. Uiteraard vraag ik je hierbij je grenzen te bewaken.

Hiermee zorg je goed voor jezelf en je helpt jezelf door te gaan als je innerlijke criticus weer eens van zich laat horen. Deze komt altijd meedoen en mag ook gewoon mee op reis. Ik geef je de gereedschappen om je innerlijke criticus en saboteur op hun plek te zetten.

Ik geef je de gereedschappen om je innerlijke criticus en saboteur op hun plek te zetten.

Wie denk je dat je bent?

Het commitment betekent niet dat er niets eens wat tussen kan komen of mis kan gaan, maar wel dat je er alles aan doet om op je pad te blijven of terug te komen. Zo zal je soms schrikken van wat je tegenkomt en je innerlijke saboteur zal zich ook inspannen en proberen te voorkomen dat jij je verder ontwikkelt. “Wie denk je wel niet dat je bent, dat jij … zou kunnen?”

Op die momenten heb je steun aan de afspraak die je hebt gemaakt met jezelf om door te gaan met je ontdekkingstocht.

Ik geef 100%

En ook ik geef alles wat ik heb te bieden wanneer ik met iemand portretten maak, een workshop geef, een cursus maak en nazorg geef. Als we ons samen inzetten, maken we goud.