Zo blij met mijn nieuwe site en look!

Terwijl mijn koers zich steeds meer ging richten op fotografie als middel en minder als doel, werd een nieuwe site en huisstijl steeds belangrijker.

Bijna een jaar geleden al ontwierp Anja Brunt het nieuwe logo, de icoontjes en look & feel voor Zie Binnenzijde. Sindsdien werk ik met tussenpozen aan het vullen van de site en het overzetten en updaten van de pagina’s en berichten. Dit proces is nog steeds gaande. Een groot plezier om in deze nieuwe omgeving rond te hangen, merk ik. De nieuwe look past me goed!

Zie je fouten?

Mocht je tijdens het rondstruinen op mijn nieuwe site foutjes tegenkomen of andere dingen waarvan je moet fronsen; laat het me weten! Misschien deed ik het expres, maar veel waarschijnlijker heb ik het niet gezien. (Het kan ook zijn dat je browser cache even geleegd moet worden, want die zorgt hier en daar nog voor wat lelijkheid.)

Alsof ik de naam nodig had om te begrijpen wat ik aan het doen was.

Mocht je tijdens het rondstruinen op mijn nieuwe site foutjes tegenkomen of andere dingen waarvan je moet fronsen; laat het me weten!

logo Zie Binnenzijde

het icoontje voor Portretfotografie

logo Zie Binnenzijde

spiraal-icoon voor de Innerlijke Expedities

logo Zie Binnenzijde

Icoontje voor de Therapeutische Fotografie

De naam past nog steeds

Zie Binnenzijde blijkt ook steeds beter te passen. Lang geleden bedacht Merel Morre deze tijdens onze brainstorm en ik ben er nog steeds blij mee. Alsof ik de naam Zie Binnenzijde nodig had om te begrijpen wat ik al die tijd aan het doen was.