Modellenfotografie en videografie

bijzondere modellen
gezocht

Ik zoek bijzondere modellen

Bijzondere Modellen gezocht! Voel je je niet voldoende gerepresenteerd in de media en reclame? Ben je op leeftijd en actief? Ben je zwart of bruin en heb je natuurlijk grijs haar? Heb je een bijzonder beroep? Draag je een hijab? Heb je overgewicht en voel je je daar goed bij? Behoor je tot de LGBTIQ+ gemeenschap? Heb je een zichtbare aandoening zoals vitiligo of het syndroom van Down?

Er kunnen allerlei aspecten zijn die maken dat je te weinig mensen zoals jij terug ziet in de media. Ik wil daar samen met Girl Gaze, Getty Images en hun campagne #showus verandering in helpen brengen.

“Er kunnen allerlei aspecten zijn die maken dat je te weinig mensen zoals jij terug ziet in de media en reclames.”

Zo werkt het

Wil je als naturelmodel aan de slag met foto’s en video’s voor Getty Images? Wanneer je met mij werkt is het geen modellenwerk zoals je misschien gewend bent of wat je je erbij voorstelt.

Bij mij ben je eigenlijk geen model, maar jezelf en ook een beetje acteur, die naturel acteerwerk doet voor fotografie en video. Ik zoek geregeld mensen die het leuk vinden foto- en videoacteur te zijn voor conceptuele, en realistische reclamefotografie en videografie. Ik maak speelse beelden die een emotie oproepen en/of een idee uitdrukken. De foto’s en video’s worden voor reclame-doeleinden gebruikt en door bladenmakers, webmasters of fotoredacteuren als illustratie ingezet bij artikelen en blogs.

Hieronder lees je wat ik maak en of ik jou misschien zoek. Lees het goed voordat je je aanmeldt. Deze pagina verandert geregeld, afhankelijk van de behoeften van de markt. Kom dus nog eens terug als ik jou op dit moment niet zoek!– Lucy Lambriex

Jij op Getty Images?

Wat maak ik zoal?

Hier vind je mijn foto’s op Getty Images. Ik sta er zelf ook bij en kijk maar eens of jij daar ook tussen wilt staan!

Bekijk mijn werk op Getty Images >> 

Met wie wil ik werken?

Iedereen die graag speelt, veel uitstraling heeft en daarbij graag zichzelf is, kan geschikt zijn.

Om mee te doen hoef je niet superknap te zijn, maar ik zoek in mijn foto-acteurs wel veel uitstraling en energie. Je moet dus bereid zijn echt wat van jezelf te laten zien en te spetteren, meestal in interactie met anderen. Iedereen die graag speelt, veel uitstraling heeft en daarbij graag zichzelf is, kan geschikt zijn, maar ik zoek nu wel alleen mensen met speciale kenmerken zoals bovenaan de pagina genoemd.

Het nadeel van ervaring en de kracht van jouw rol

Ervaring is niet vereist en kan zelfs een nadeel zijn. Alles wat je geleerd hebt van je modellenbureau mag je namelijk vergeten. Het gaat bij mijn foto’s niet vooral om jouw mooie buitenkant en de juiste pose, maar om het tonen van je binnenkant, om via jou het thema en de emotie goed uit te drukken.

Wat kun je verwachten?

Wie deelneemt heeft soms een hoofdrol, soms een bijrol en dat wisselt elkaar af. Tijdens de shoots gaan mensen helemaal op in hun rol, waardoor bijzondere dingen kunnen ontstaan die ik van te voren niet kon bedenken. Soms ben je alleen van achteren in beeld maar komt door jouw opmerking of je aandachtig luisteren een ander helemaal tot haar recht.

Wie zoek ik nu?

Ik zoek je waarschijnlijk als je van Afrikaanse, Aziatische of Zuid Amerikaanse afkomst bent of een of meer van deze kenmerken hebt: ouderen (65+), mensen met een donkere huidskleur en natuurlijk grijs haar, mensen en koppels uit de LHBTIQ+ community, mensen met een zichtbare handicap, mensen die leven met een chronische ziekte, mensen met een opvallend uiterlijk, mensen met een bijzonder beroep. Zie je weinig mensen die op jou lijken in de media en in reclames? Dan ben ik waarschijnlijk in jou geïnteresseerd.

“Ik wil je niet in beeld brengen als ‘anders’. Maar ik toon je juist in een dagelijkse setting.”

Niet ‘anders’

Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om je als ‘anders’ in beeld te brengen, maar ik wil je juist in een dagelijkse setting in beeld vangen en tonen.

Spreekt dit jou aan? Lees dit!

Lees eerst zorgvuldig deze pagina zodat je niet teleurgesteld wordt. Ik heb op deze pagina uitgebreid uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat.

Wil je ook meedoen?
vertel wat meer over jezelf

Vertel wie je bent, wat je bijzonder maakt en waarom je mee zou willen doen met mijn fotografie voor Getty Images.