Workshops en projecten

Bekijk de workshops en projecten van Zie Binnenzijde

Op het moment geef ik geen workshops, maar er wordt wel aan gewerkt. Zet je op de lijst om bericht te krijgen.

Je verlept prachtig – de workshop

je verlept prachtig-de workshop-zie-binnenzijdeIn ‘Je verlept prachtig’ – de workshop is ouder worden steeds een mooi, leuk en bijzonder onderwerp gebleken om met andere vrouwen te onderzoeken. Wat verlept? En wat maakt dat we daar een probleem mee hebben? En: hoe kunnen we de verlepping zien als iets natuurlijks, iets moois zelfs?
Op het moment zijn er geen ‘Je Verlept Prachtig!’ workshops gepland. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten rond dit onderwerp? Zet je vrijblijvend op de lijst.

ik wil op de hoogte blijven — >

zienisgeloven-zie-binnenzijdeZien is Geloven! is een online project waarmee je op een beeldende manier jezelf helpt je gewenste toekomst te creëren. Je maakt een vision-board als tastbaar tussenresultaat, waarmee je je brein, hart en handelen de door jou gewenste focus geeft.

Op weg daar naartoe duik je de diepte in en ontdek je wat je tot nu toe ervan weerhield die wensen waar te maken. Het project is speels, licht en creatief. Het effect kan diepgaand zijn en zal je zeer waarschijnlijk verrassen. Doe mee en ontdek dat je de weg nog niet hoeft te overzien om te komen waar je wilt zijn.

Doe mee en ontdek dat je de weg nog niet hoeft te overzien om te komen waar je wilt zijn.

lees alles over Zien is Geloven! –>testimonial-zien-is-geloven1