Portretsessie-basis

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klantbeoordelingen)

 350,00  423,50 incl BTW

Ik portretteer wie je echt bent, voor privé- of zakelijk gebruik

De vier portretten die ik in deze portretsessie van je maak, laten zien wie je bent, wat je wilt overbrengen, waar je voor staat: Zie Binnenzijde!
Deze basis-portretsessie van een heel uur is er speciaal voor mensen met cameravrees of -schroom, die niet zo heel veel foto’s nodig hebben en wel rustig de tijd willen krijgen voor een portretsessie.

Beschrijving

Als je maar drie of vier foto’s nodig hebt, adviseer ik de Pure portretsessie-basis. Daarin zoeken we samen naar de pure jij. Geen rol, geen pose, jij. Jij bepaalt welk aspect van jou vooral gezien mag worden. Je energie, zachtmoedigheid, kracht, of zelfvertrouwen. Je kwetsbaarheid, je humor, je vriendelijkheid. Of alles tegelijkertijd. Wat krijg je in dit pakket?

 • vooraf contact over je wensen, per telefoon, Skype of mail;
 • rustig samen ‘landen’ voor de sessie;
 • een portretsessie van een heel uur in mijn studio in Amsterdam of buiten in het park;
 • een ruime voorselectie waaruit je zelf mag kiezen;
 • vier perfect nabewerkte foto’s die je digitaal ontvangt in kleur en zwart-wit.

Bekijk hier de portretpakketten naast elkaar.

je hebt een afspraak gemaakt en wat moet je nu aan? –>

5 beoordelingen voor Portretsessie-basis

 1. Waardering 5 uit 5

  Carolien

  Een goede foto van mezelf had ik niet. Op pasfoto’s stond ik altijd met een blik die ik niet van mezelf herkende.
  Lucy Lambriex maakt waar wat ze op haar website belooft: zij fotografeert wie je echt bent. Om dat te bereiken neemt ze de tijd en stelt ze je op onnadrukkelijke wijze op je gemak. Ze zoekt en probeert net zo lang tot je je niet meer bewust bent van de camera.
  Een foto laten maken is: je overgeven, je bloot geven en je laten leren kennen. In de serie foto’s die Lucy van mij maakte was mooi die ontwikkeling terug te zien: het begon met foto’s van me met de bekende, onechte blik. Hoe verder de sessie vorderde, hoe opener ik op de foto’s stond. Zo ontstond er een serie portretten die allemaal een deel van mij weerspiegelen.

 2. Waardering 5 uit 5

  Noortje

  Op basis van de mooie en open foto’s op de website gekozen voor een portretsessie bij Lucy. Ik vond de sfeer heel prettig en ontspannen tijdens de sessie. Er was geen enkele haast en Lucy straalt zelf ook veel rust uit. Ondanks mijn cameraschuwheid en voor een eerste keer ‘officieel’ op de foto zijn het echt mooie foto’s geworden, zowel de professionele als de meer persoonlijke. Dank!

 3. Waardering 5 uit 5

  Erno

  Heel blij met de zakelijke portretfoto’s van Lucy!
  Direct bij binnenkomst in de studio bij Lucy ontstond bij mij het gevoel dat het met haar ging lukken om een paar goede foto’s te laten maken. Eerst ongedwongen en op natuurlijke manier kennismaken en vervolgens rustig doorgaan naar het fotograferen. Omdat ik van mezelf vind dat ik normaal gesproken niet zo mooi op foto’s sta, was ik verbaasd hoe Lucy het beste in jezelf naar voren haalt om leuke, mooie en soms ook grappige foto’s te maken. De sessie zelf was erg gezellig en we hebben ook veel gelachen, terwijl ik van te voren toch wel een beetje tegen de sessie op zag. Ik ben heel blij dat ik deze foto’s door Lucy heb laten maken en kan haar iedereen aanraden. Zeker als je net als ik normaal gesproken niet zo graag voor de camera staat!

 4. Waardering 5 uit 5

  Arlen Twaalfhoven – marketingstrateeg bij Xiomara infrarood, Nuriya projectverlichting & Chef licht advies

  Webdesigner Sven: “Er moet ook een foto van jullie bij. En van jullie afzonderlijk.”
  Ik: “Móet?”
  Sven: “Ja.”

  Hoe heet die fotografe met rode pepers uit haar neus ook alweer? Kitty Kilian schrijft over haar. Ah ja, Lucy Lambriex. Zie Binnenzijde.

  Dan doe ik iets impulsiefs.

  Op 9 jan. 2017, om 09:32 heeft Arlen het volgende geschreven:
  Mijn broer en ik zijn foto-schuw. Maar op onze nieuwe websites (cheflicht.nl en later ook op nuriya.nl en xiomarainfrared.com) móeten we van onze web-designer op de foto. We dachten meteen aan jou. Zou jij op korte termijn 2 personen kunnen fotograferen, bij jou in de studio, denk ik. Want buiten is nu wat triestig. Tot slot, als we onze schroom overwonnen hebben, mag je ons ook voor je modellenvellen fotograferen.

  Hoe kom ik toch weer bij die laatste zin?!

  Op een winterwoensdag begeven we ons naar een grotere studio. Waar Lucy niet vaak zit. Hm, als dat maar goed komt.

  Bij binnenkomst 3 hartelijke zoenen elk. Verse koffie. Gekleurde M&M’s. De kennismaking verglijdt in ‘licht en kleuren testen’. Jaja. Onze koffie is nog maar half op of we mogen geïrriteerd kijken. En blij. En kin intrekken. En inademen. En grommen. En uiuiuiuitademennnnnn. En breed lachen. Oei, niet zo handig om zoveel M&M’s te eten.

  Na 3 uur vat broer het als volgt samen: Lucy’s ogen zijn haar eigenlijke fotocamera. Twee schitterende, sterke schijnwerpers die alles zien en laten stralen. Na ontvangst van de voorselectie schreef ik dit: Wauauauauw, wat mooi, En wat veel! Krachtige. Kwetsbare. Stralende. Ingetogene. Vrolijke. Verleidelijke. En die foto met ons 2 samen!

  Beste reviewlezer: je moet er wel tegen kunnen dat je echt gezien wordt.
  Móet?
  Ja.

 5. Waardering 5 uit 5

  Saskia Slotboom – coach en trainer voor ingenieurs en andere ‘bèta’s’

  Toen ik besloot dat het nu toch echt tijd was voor een professionele portretserie voor mijn website en LinkedIn, wist ik dat ik daar Lucy voor wilde vragen. Ik had erg mooie foto’s van haar gezien, van allerlei verschillende mensen.
  Bij mezelf wilde ik vooral de combinatie van mijn zakelijke/heldere en mijn zachte/warme kant naar voren laten komen, en ik had het idee dat zij dat goed zou kunnen.

  Op zich heb ik geen camera-angst, dus ik dacht dat het met de spanning wel mee zou vallen. Toch bleek het proces tijdens de shoot best intens, ook omdat ik tijdens de sessie ergens mee in mij hoofd zat. Dat was niet erg, omdat Lucy daar heel mooi mee omging en meebewoog. We konden dat zelfs gebruiken, waardoor ik nu een hele mooie foto van mezelf heb met tranen, die ik ook al ter illustratie bij mijn blog-artikel ‘Tranen op de werkvloer’ heb gebruikt.
  Soms had wat meer aanmoediging misschien wel gemogen, maar ik vond de begeleiding fijn, met goede tips en aanwijzingen.

  Na de eerste selectie miste ik nog iets dat we hadden besproken te zullen fotograferen. Ik vond het heel fijn dat ik dat Lucy ook gewoon eerlijk kon vertellen, dat ze daar op en voor stond. Ze begreep dat ik nog wat miste en bood me meteen een tweede korte sessie aan, waarin we dat alsnog konden fotograferen.

  Ik ben heel blij met het proces en eindresultaat. Door kritischer te kijken naar foto’s die ik eerder gebruikte zie ik dat deze misschien wel mooi waren, maar dat ze niet per se lieten zien wie ik écht ben.

  De foto’s laten precies zien wat ik wilde, of zoals Lucy het zelf noemt: dat je binnenkant aan de buitenkant zichtbaar is.
  Ik kan werken met Lucy dus van harte aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…