Kort en Puur (portret)

(1 klantbeoordeling)

 195,00  235,95 incl BTW

Ik portretteer wie je echt bent, voor privé- of zakelijk gebruik

Je krijgt twee perfecte portretten na een korte portretsessie. Met de Kort en Puur-portretsessie kun je ook heel makkelijk je portfolio updaten zonder meteen alle foto’s te vervangen op je site. Bestaande klanten krijgen korting. 

Beschrijving

De Kort en Puur portretsessie is er voor mensen die een of twee heel goede portretfoto’s nodig hebben en voor wie de Pure Portretsessie te uitgebreid is. Met een Kort en Puur-portretsessie kun je ook heel makkelijk je portfolio updaten zonder meteen alle foto’s te vervangen op je site. Wat krijg je in dit pakket?

  • vooraf contact over je wensen, per telefoon, Skype of mail;
  • een kwartier aankomen, kennismaken en even landen;
  • een studio-portretsessie van 30 minuten (mag ook buiten in het park als je dat zou willen);
  • een ruime voorselectie waaruit je zelf mag kiezen;
  • twee perfect nabewerkte foto’s die je digitaal ontvangt op hoge en lage resolutie in kleur;
  • bestaande klanten krijgen korting en betalen slechts € 165,- ex btw. Voer bij het bestellen deze code in: vaste-klant. (Dit is speciaal en alleen voor klanten van Zie Binnenzijde die eerder een portretsessie bij mij hebben geboekt.)

Bekijk hier de portretpakketten naast elkaar.

Let op: Kort en Puur is vooral voor mensen die zich relatief makkelijk voor de camera bewegen. Voor mensen die echte cameravrees hebben, is deze portretvariant te kort. Zij kunnen beter kiezen voor de Pure Portretsessie-basis of Pure Portretsessie-totaal.

je hebt een afspraak gemaakt en wat moet je nu aan? –>

1 beoordeling voor Kort en Puur (portret)

  1. Marijke

    Het werd tijd om mijn “zakelijke gezicht” in de markt, te professionaliseren. Ik wilde ‘n portret voor al mijn digitale uitingen, dat anders was als de doorsnee portretten, die je wel ziet. Ik had voor ogen dat mijn energie & creativiteit zichtbaar zou moeten zijn, maar ook ‘n zakelijke uitstraling. Ik had al ‘ns met Lucy gewerkt als model en ik dacht “zij kan het”. Dat is gebleken, want het lukt Lucy om je “binnenzijde” naar buiten te laten komen en vast te leggen. Je wordt al blij en relaxed bij de voorbereiding en dan de manier, waarop Lucy je ontvangt, haar geïnteresseerde houding en open oogopslag. Het kostte me geen moeite te zijn, wie ik ben. Het was ‘n krachtige sessie met veel energie, plezier en een mooi resultaat. Ik heb inmiddels alles online gezet en het regent van de complimenten. Superdank, Lucy! Marijke M. Dekker

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…