Dé tip die jou goed op de foto laat staan

Daar zit je dan met je artikel of boek of iets anders moois dat je hebt teweeg gebracht. Supertrots ben je en nu hebben de media er ook lucht van gekregen. Je wordt geïnterviewd! Dan komt zo vast ook nog even de fotograaf binnenrennen en of je maar even snel jezelf wilt zijn…

Dan komt zo vast ook nog even de fotograaf binnenrennen en of je maar even snel jezelf wilt zijn…

Ken je dit scenario of wil je gewoon iets leren over hoe je goed op de foto kunt staan? Ik heb een simpele maar doeltreffende Tip voor je opgenomen. En nee, dit gaat niet over houdingen, make up, hoe je kunt smizen of welke dure apparatuur je nodig hebt. Dit werkt met elke camera of telefoon en met elke fotograaf en je kunt het thuis voor de spiegel oefenen. Word baas over de portretten die men van je maakt!

En als je het dan toepast… denk je “wauw, dit werkt!”

Bekijk de tip!

Ik voorspel dat dit gebeurt: je denkt eerst “Hmmpf, is dit het nou?” En als je het dan toepast… denk je “wauw, dit werkt!”

Bekijk ook de vervolgtip over hoe je een selfie met expressie maakt.

7 Reacties Schrijf een reactie

  1. Het geheim zit ‘m weer in de eenvoud, mooie tip Lucy! Ook om gewoon tussendoor te doen. Dit filmpje is besmettelijk, net als gapen! :-)

  2. Mooi dat je zo eenvoudig zelf de regie kunt houden over je foto. In plaats van Hmmpf, is dit het nou? zou ik zeggen Ah zo simpel kan het zijn!

  3. Zo! Dat voelt als heel Simpel en bruikbaar en de volgende keer dat ik op de foto moet ga ik dit doen. Ik moest lachen om je wachtwoord en het einde van de tip. Mooi.

  4. Ja! Deze werkt! Ik had de tip gelezen en moest de volgende dag op de foto voor een bedrijfswebsite. Allemaal intimiderende lampen stonden op me gericht, en daartussen hing ergens een grote lens met een fotografe erachter. Dankzij jouw tip is het gelukt om mooi op de foto te komen, en ik had er nog plezier in ook! Dank je wel.

Geef een reactie